Medewerker(s) huishoudelijke dienst

Heb jij hart voor mensen en wil je van betekenis zijn voor hen en hun naasten die extra zorg en aandacht nodig hebben? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Jij zorgt voor een schone en prettige omgeving, waarbij je secuur, enthousiast en vriendelijk te werk gaat. Je biedt onze bewoners échte aandacht en zorgt ervoor dat zij zich thuis voelen. Bij ons werk je op een manier die voor jou goed voelt, waarbij een schoon huis bijdraagt aan de levenskwaliteit van onze bewoners. Als dit jou aanspreekt, zijn wij op zoek naar jou!

Voor woonzorghuis ‘Klosterhoaf’ in Arcen én voor
woonzorghuis ‘D’n Boumgaerd’ in Velden zijn wij op zoek naar:

Medewerker(s) huishoudelijke dienst, 3 x 5 uur p/w
(2 ochtenden in Arcen, 1 ochtend in Velden)

Deze functie kan ook door twee personen worden ingevuld, waarbij de uren flexibel verdeeld kunnen worden. Dus wil je liever minder uren werken? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je!

Klosterhoaf en D’n Boumgaerd
Werken bij ons betekent werken bij een mooie en lokale organisatie, die de mogelijkheid tot Zorgzaam Samen Leven biedt aan inwoners van Arcen, Velden en omliggende dorpen. Je gaat werken binnen een kleinschalige ‘gemeenschap’ die het familiegevoel hoog in het vaandel heeft staan, óók voor haar medewerkers. Aandacht voor jou als persoon en je ideeën. Daarnaast zullen we altijd samen zoeken naar verbetering waarbij we elke dag met plezier mogen leren van elkaar.

• Een contract voor bepaalde tijd;
• Nauwe betrokkenheid bij het opstarten, het inrichten en veranderen van werkprocessen;
• Een passend salaris conform de cao VVT. De functie Medewerker huishouding is ingeschaald in FWG 10;

Profiel
Gemotiveerde, vriendelijke en enthousiaste nieuwe collega’s, dáár zijn we naar op zoek! Mensen die op een eigen, plezierige maar ook professionele wijze hun steentje bijdragen aan Zorgzaam Samen Leven in Klosterhoaf en D’n Boumgaerd. Heb je ervaring met schoonmaakwerkzaamheden en omgang met ouderen? Werk je graag zelfstandig en vind je het belangrijk een bijdrage te leveren aan een goed woon- en leefklimaat van de bewoners en collega’s? Dan is deze functie wellicht geschikt voor jou!

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief per mail naar ellen.wilbers@klosterhoaf.nl
t.a.v. Ellen Wilbers. Uiteraard kun je ons altijd mailen of bellen voor meer informatie: 06 – 426 213 20.